tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Andra spionprylar

Mer än bara spionklockor

Här på prylstaden.se hittar du ett gediget sortiment av spionprylar utöver de smarta spionklockor som har blivit så populära.

  • Spionglasögon
  • Spionpenna
  • Spionnyckel
  • Spionbrandvarnare
  • Spionklädhängare

Varför det finns så många olika typer av spionkameror handlar givetvis om att vi har olika behov och olika mål med vårt användande av spionutrustning. Spionklockor är smart eftersom de sällan skulle dra uppmärksamheten till sig, men så är det ju förstås också hela poängen med spionkameror. Det finns många som aldrig skulle bära en klocka, och därmed väcka nyfikenhet och eventuellt också misstänksamhet om de plötsligt dök upp men en till synes ganska avancerad klocka runt handleden. Då är det bättre att satsa på en annan spionpryl.

En penna, en nyckel, eller dina glasögon väcker aldrig misstänksamhet

Spionprylar som inte väcker någon misstänksamhet hos människorna omkring dig är vardagliga grejer som faller inom samma kategori som spionklockor, saker som alla bär eller använder. Spionglasögon, spionpennor och spionnycklar kommer man alltid undan med för ingen skulle någonsin tro att din penna, din nyckel, eller dina glasögon var utrustade med inspelningsapparatur.

På prylstaden.se kan du i lugn och ro sålla bland alla våra spionprylar. Väg alternativen och fundera på vilka funktioner som är viktigast för dig. Kanske vill du i huvudsak spionera på natten? Då är en spiongadget med nattseende kanske det perfekta alternativet för dig? När du handlar från Prylstaden så kan du tryggt känna att du får de bästa varorna till de bästa priserna.

Dolda spionkameror

Spionkameror är väl egentligen alltid dolda, men det är stor skillnad på kameror som verkligen är dolda, och kameror som gömmer sig i en vardaglig pryl och egentligen ligger framför ögonen på folk - hade de bara tittat ordentligt.

Dolda spionkameror gömmer man i bokhyllor, i knapphålet, eller i handväskan.

Våra senaste inlägg: