tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Olika spionklockor och funktioner

Spionklockor för handleden

Den smidigaste av alla spionklockor är den man bär som armbandsur. De spionklockor för handleden som säljs på Prylstaden ser ut och fungerar precis som vanliga klockor, men har några extra funktioner... som t ex. avlyssning och videoinspelning.

Bland andra, särskilda funktioner finns saker som:

  • MP3-spelare
  • Rörelseaktivering
  • Vattentålighet
  • Mörkersyn

Många av våra spionklockor i form av armbandsur går att koppla till datorn och användas som webcam.

Spionväggklocka

En spionväggklocka väcker givetvis inte heller någon misstänksamhet om man inte vet om att det finns en dold kamera i den. En väggklocka har uppgiften att visa tiden och så länge den gör detta klanderfritt så finns det ingen anledning för någon att någonsin ifrågasätta den.

De mest avancerade spionväggklockorna har en trådlös spionkamera dold i sig och de är så svåra att upptäcka att vi - som dagligen arbetar med spionprodukter - trodde att denna typ av spionklocka av misstag levererats utan spionutrustning. Den har också trådlöst Wi-Fi vilket gör att man kan ansluta den till sitt nätverk utan sladdar eller strul. Från mobilen, surfplattan eller datorn kan man sedan via ljud och film följa precis vad som händer i det rum spionväggklockan sitter - live!

Spionbordsklocka

En tredje typ av spionklocka är bordsklockan, särskilt populär i väckarklocksformat för att placeras i sovrummet. Antingen är du en överdrivet svartsjuk person med alldeles för stort kontrollbehov, eller så finns det starka belägg för dina misstankar. Oavsett vilket, så är en spionväckarklocka ett effektivt sätt att få reda på sanningen om vad som försiggår i ditt sovrum, eller i din partners, när du inte är där.

Bland de spionväckarklockor som finns i vårt sortiment ingår oftast mörkersyn som en funktion, andra smarta funktioner är vidvinkel, rörelseaktivering - och vissa kommer med fjärrkontroll.